23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric lancerer gratis software til opbygning af boligtavler

Den globale energioptimeringsspecialist Schneider Electric lancerer et gratis og intuitivt online værktøj til elektrikere og installatører, der sparer dem arbejdstimer i dokumentationen af boligtavlen

Ballerup, den 5. marts 2024 – Schneider Electrics nye boligtavlesoftware, eDesign er en gratis og onlinebaseret software, der nemt konfigurerer og dokumenterer Resi9 CX-tavler til boliger. 

Forarbejdet med at sammensætte gruppetavlen til boliger er ofte betydeligt mere omstændigt og tidskrævende end selve monteringen. Elektrikere eller installatører skal nemlig først vælge de rigtige tavlekomponenter, bestille dem hjem fra grossisten, identificere den optimale placering for hver eneste komponent og til sidst udfærdige lovpligtig dokumentation. 

Men nu kan de vinke farvel til den ineffektive og tidsslugende proces.

For eDesign letter arbejdet og hjælper installatører med at konfigurere, designe og dokumentere tavler til boliger – og softwaren indeholder alle dokumentationskrav i installationsbekendtgørelsen.

”Vi har lyttet til vores kunder og markedet, og kan tydeligt se, at der er et stort behov for den her software, som er den nyeste på markedet. Nu lancerer vi et produkt, der er nemt og intuitivt at arbejde i, og hvor tavle, komponenter og software er samlet i én løsning, der automatisk genererer den nødvendige dokumentation.” siger Thomas Kvist, produktchef i Schneider Electric med ansvar for tavlemateriel.

Med eDesign kan elektrikeren eller installatøren nu bygge og sammensætte en hel gruppetavle efter kundens behov. Fx i nybyg, hvor en elektriker skal kortlægge samtlige tavlegrupper, der skal være til alt fra soveværelser og spisestue til komfuret og køleskabet i køkkenet.

Dokumentation kommer helt af sig selv

For at anvende den nye og gratis eDesign-software skal man have en bruger til MitLK, der tilgås via Schneider Electrics hjemmeside.

Læs mere om Schneider Electrics nye software her

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.031