23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer designprocessen med Marketplace for SOLIDWORKS

Har du siddet i den situation, hvor du desperat har ledt efter en standardkomponent fra en bestemt leverandør, og det har føltes som at lede efter en nål i en høstak? Eller måske står du og mangler en pålidelig leverandør til at fremstille dine konstruktioner, især hvis du er baseret i USA. I så fald er Marketplace for SOLIDWORKS løsningen, for dig.

Marketplace for SOLIDWORKS giver dig direkte adgang til et omfattende udvalg af standardkomponenter fra velrenommerede leverandører som ABB, SKF, Bosch Rexroth, og mange flere.

Marketplace søger i databaser som TraceParts, 3D ContentCentral og PartSupply ved hjælp af 6WTags, hvilket gør det muligt for dig at finde præcis det, du har brug for uden besvær.

Dette tilføjelsesprogram er ikke automatisk installeret sammen med din SOLIDWORKS-installation, men det er nemt at få fat i. Du kan downloade det fra SOLIDWORKS' officielle download-side.

🔗Se hvordan du downloader Marketplace for SOLIDWORKS - Edge-Team artikel

Hvordan fungerer Marketplace for SOLIDWORKS?

Du kan søge efter og vælge standardkomponenter fra forskellige leverandører og trække dem direkte ind i din samling.

Uanset om du har brug for en motor, et kugleleje eller andet, kan du nu effektivt integrere disse komponenter i dine designs uden at skulle forlade din SOLIDWORKS-arbejdsstation.

For en detaljeret vejledning om, hvordan du downloader Marketplace for SOLIDWORKS til din nuværende SOLIDWORKS-licens, anbefaler vi at læse vores blogindlæg her.

Optimer dit designproces, spar tid og få adgang til et væld af standardkomponenter med Marketplace for SOLIDWORKS. Giv dine konstruktioner den kant, de fortjener.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Helene Meier
hm@edge-team.com

Send til en kollega

0.031