23948sdkhjf
Del siden
Annonce

REA fejrer endnu et episk 40-års jubilæum! Fem store milepæle der tæller!

Udover vores ekspertise inden for emnefremstilling er der én ting, vi virkelig mestrer på REA: at fejre vores medarbejdere! Og på mandag står endnu et stort jubilæum for døren: vores femte 40-års jubilæum. Det bliver en festdag fuld af hyldest til vores dedikerede medarbejder!

Sidste år i april talte vi 17x25 års jubilæer, hvilket vi er stolte over. På REA har vi en kutyme, der går ud på at værne om vores medarbejdere, da vi har erfaret, at et godt fællesskab skaber lange og succesfulde resultater og gør, at vi kan holde på vores dygtige ansatte. Det er med deres indsats, at vi år efter år leverer kvalitetsemner til vores kunder.

Det er nu med stor glæde og stolthed, at vi hos REA kan fejre endnu et 40 års jubilæum! - Johns 40 års jubilæum på mandag er et bevis på den langvarige loyalitet og ekspertise, som vores medarbejdere bidrager med hver dag. Hans dedikation til arbejdet og evne til at håndtere de avancerede opgaver i vores fræsafdeling skaber resultater for os.


Men Johns jubilæum er blot én af mange milepæle, vi har fejret i løbet af det seneste år. Med flere 10-års jubilæer, 35- og endda 45-års jubilæer samt den glædelige tilføjelse af nye medarbejdere, der startede som lærlinge og nu er fuldtidsansatte, er det tydeligt, at vores virksomhed trives.


Vi ønsker at takke alle vores medarbejdere for deres engagement og dedikation, som er med til at gøre REA til det succesfulde firma det er.

REA automatdrejning ApS
Industrivej 2
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49161328
P nummer: 1001927737

Kontaktperson

PN
Peter Nielsen
Direktør
+45 64822006 pn@rea.dk

Send til en kollega

0.031