23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksibel levering af indstøbt metal

Der er ingen grund til at bruge mere tid end allerhøjest nødvendigt, når der skal laves kvalitetsløsninger i gummi.

Hos Gravlund Industrigummi er præcision, hastighed og kompetent rådgivning altid i højsædet, når kunder henvender sig med spændende gummiprojekter. Når det handler om metal indstøbt i gummi skal alle tre elementer i spil for at løse opgaven til topkarakter.

Gummiemner med indstøbt metal designes efter kundens behov, baseret på Gravlunds mere end 70 års viden om gummiproduktion. Dygtige samarbejdspartnere gør det muligt at konstruere støbeform og levere de første udfaldsprøver inden for 2-3 uger. Når udfaldsprøverne er godkendt kan første serie af færdige emner leveres i løbet af yderligere to uger.

Kunden har mulighed for selv at levere stålet til indstøbning, men i langt størstedelen af opgaverne foretrækkes det, at Gravlund tager ansvar for den komplette komponent, så indkøbet og ansvaret er samlet ét sted.

Hos Gravlund Industrigummi er der ingen minimum- eller maksimumstørrelse på serierne. Det sikrer en høj fleksibilitet, og dét er noget, kunderne sætter pris på.

Skal dit næste gummiemne også leveres i høj kvalitet og hastighed? Tag fat i gummieksperterne ved Gravlund Industrigummi næste gang, du er i markedet efter en seriøs og fleksibel samarbejdspartner med årtiers ekspertise i gummiproduktion. Kontakt os allerede i dag på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi: 

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.                           
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031