23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Highlights fra 3DEXPERIENCE World 2024 & SOLIDWORKS 2024 Nyheder 

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad nogle af SOLIDWORKS’ klogeste hoveder arbejder på? Så læs med her. Vi har en masse spændende nyheder og innovationer inden for SOLIDWORKS med hjem til dig fra 3DEXPERIENCE World 2024. Blandt andet er det nu muligt at gemme bagud i både SOLIDWORKS 2023 og 2022, og som noget helt nyt, kommer der forbedringer i SOLIDWORKS i løbet at året og ikke kun en gang.

3DExperience World 2024 i Dallas, Texas, USA, bragte spændende nyheder og innovationer inden for SOLIDWORKS, som har været på markedet i 25 år. Dem vil vi gerne fortælle dig mere om her, og ønsker du et uddybende recap af 3DExperience World 2024,  kan du læse mere her. 

Udviklingsteamet Extruido præsenterede en række spændende funktioner og forbedringer:

  • Crash-simulering vha. Simulia på platformen. 
  • Skift af farve på individuelle sketches i SOLIDWORKS
  • Selection options, som vi kender det fra fillet-funktionen nu også i refninger. 
  • Multi-body fillets i samme funktion.
  • Nye og Forbedrede Funktioner i Assembly Visualization

Se funktionerne nærmere her

Fremtidsudsigter:

Manish Kumar, CEO hos SOLIDWORKS delte visionen for fremtidens SOLIDWORKS, hvor kunstig intelligens (AI) vil spille en central rolle. Automatisk 2D-tegningsgenerering, forudsigelse af næste kommando baseret på brugeradfærd og integration med 3DEXPERIENCE-platformen blev fremhævet som nøglepunkter.

Selvom antallet af deltagere var lavere i år, var SOLIDWORKS 2024-nyhederne og præsentationerne på 3DExperience World 2024 et klart bevis på fortsat innovation inden for denne velkendte CAD-software. Brugerne kan se frem til at integrere disse nye funktioner i deres daglige arbejde og skabe endnu mere effektive og kreative designs.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

KNI
Ken Nicolai Ingstrup
info@edge-team.com

Send til en kollega

0.047