23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mega Therm: Din partner inden for højtemperaturteknik

Hos Mega-Therm står vi klar til at løse dine udfordringer inden for højtemperaturteknik. Med års erfaring inden for området har vi specialiseret os i at levere ikke kun produkter, men også omfattende rådgivning og erfaringsbaserede tips, der kan forbedre dine løsninger markant.

Specialister i højtemperaturteknik

Vores ekspertise inden for højtemperaturteknik har gjort os til foretrukne partnere for dem, der kræver pålidelige løsninger. Uanset om du står over for en opgave inden for varmebehandlingsovne, styringer, varmelegemer eller termoelementer, er Mega-Therm din pålidelige samarbejdspartner.

Mega-Therm tilbyder ikke kun standardvarmeløsninger, men producerer også varmelegemer efter dine specifikationer. Vores sortiment omfatter også avancerede grafitvarmelegemer, der imødekommer de mest krævende behov inden for højtemperaturteknik.

 

Skræddersyede løsninger

Vores dedikation til kundetilfredshed viser sig tydeligt i vores evne til at levere skræddersyede løsninger. Har du behov for en ny elstyring til din varmebehandlingsovn, eller skal den eksisterende styring optimeres og renoveres? Fortæl os dine krav, og vi står klar til at levere resultater, der overgår dine forventninger.

Som en del af vores holistiske tilgang til kundeservice tilbyder Mega-Therm isolationsmaterialer i form af glasarmeret filt-isolering, keramiske sten og plader, grafit-filt og plader samt pakninger i forskellige materialer. Vores isoleringsmaterialer er avancerede og effektive, hvilket kan resultere i betydelige energibesparelser, især ved renovering af ældre ovne.

 

Modstandsfølere og termoelementer af høj kvalitet

Vores omfattende udvalg af modstandsfølere, herunder PT100 og PT1000, sikrer, at du har valgmuligheder, der passer til dine specifikke behov. For applikationer, hvor præcis varmetemperatur ikke er afgørende, og højtemperaturer ikke er påkrævet, er modstandsfølere en omkostningseffektiv løsning.

Mega-Therm tilbyder et bredt udvalg af termofølere, der passer til forskellige formål som lavtemperaturovne, højtemperaturovne, keramikovne, hærdeovne, forbrændingsanlæg og smelteovne. Vores erfarne team står altid klar til at vejlede dig i valget af den rigtige termoføler til dine specifikke behov.

 

Ekspertise i keramik og materialer

Vores specialisering inden for varmefast keramik, teknisk keramik og højtemperatur keramik gør os til eksperter på området. Hvis du ønsker at opgradere din viden om keramiske materialer og deres isolerende egenskaber, er vores team til rådighed for at dele deres ekspertise.

Kontakt Mega-Therm på telefon 5671 1641 eller besøg os på Industrisvinget 3 i Rønnede for at starte en dialog om dine behov inden for højtemperaturteknik. Lad os sammen skabe løsninger, der bringer dine idéer til live og optimerer dine processer.

Mega-Therm ApS
Industrisvinget 3
4683 Rønnede
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38749242

Kontaktperson

Thomas Majdahl Jørgensen
El installatør / salg / vedligeholdelse
thomas@mega-therm.dk

Send til en kollega

0.031