23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Etableret i 1977 og stadig førende inden for specialslanger

BS Specialslanger har gennem årene opbygget en imponerende ekspertise inden for produktionen af specialslanger.

BS Specialslangers filosofi stammer helt tilbage fra grundlæggelsen af virksomheden. Den er at levere kvalitetsslanger til industrien. Med fokus på avancerede teknologier har de udviklet et sortiment af specialslanger og koblinger, der opfylder de mest krævende behov inden for den tekniske industri.

Mangfoldige materialer, til moderne produktion

BS Specialslanger anvender materialer som rustfrit syrefast stål, PTFE (teflon), PA (polyamid/Nylon), PVC og gummi. Disse materialer kombineret med deres topmoderne produktionsanlæg sikrer, at slangerne og koblingerne opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Faciliteterne omfatter en dedikeret svejseafdeling med certifikatsvejsere, metalbearbejdningscenter, specialdesignede slangepressere og trykprøvningsanlæg.

 

Produktsortiment: En verden af muligheder

BS Specialslangers omfattende produktsortiment inkluderer blandt andet følgende:

Rustfri stålbælgslanger og teflonslanger med RS omflet samt bølgede teflonslanger. Sillikone kølerslanger, silikone slanger med armering og silikone kompensatorer. 
Kedel- og varmepumpeslanger, OXYSTOP slanger, VA-Flex PEX slanger og Hydraulikslanger.  Gummi kompensatorer, rustfri stål kompensatorer og levnedsmiddel/pharma slanger i gummi, teflon, plast og silikone. Udover deres brede sortiment tilbyder de også specialiseret teknisk rådgivning.

 

Valget af den rette slangeløsning er afgørende. Derfor tilbyder vi ikke kun det største udvalg af instrumenter til alle opgaver, men også kvalificeret teknisk rådgivning. Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dit behov, står vores eksperter klar til at guide dig og sikre, at du får den præcise løsning, der opfylder dine krav.

 

TYGON-slanger: Kvalitet til specifikke anvendelser

 

Vores sortiment omfatter også TYGON® slanger, der er applikationsspecifikke og af høj kvalitet. Disse slanger er ideelle til industrielle, kemiske, fødevare-, laboratorie- og farmaceutiske formål. Vores platinhærdede silikonslanger er skræddersyet til bioteknologi og farmaceutisk industri, mens peroxidhærdede silikonslanger passer til alle brancher og anvendelser.

Vælg BS Specialslanger for at sikre, at dine industrielle processer kører gnidningsløst med pålidelige og skræddersyede slangeløsninger. Med vores know-how og avancerede produktionsfaciliteter står vi klar til at imødekomme dine behov og sikre, at du får produkter af højeste kvalitet til din industrielle applikation.

BS Specialslanger A/S
Smedeland 14
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65822512
P nummer: 1004258063

Send til en kollega

0.032