23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robotsvejsning af ekstrem lange og tunge komponenter til kraner er muligt med Valk Welding

Automatisering af svejsning i produktion med High mix/low volume kan være kompliceret når det især handler om store emner. Her har Valk Welding udviklet et særligt svejserobotsystem, der er egnet til krankomponenter på op til 25 meters længde og 40 tons vægt. I vores nye demonstrationsvideo kan du nu se dette system i aktion hos stålkomponentleverandøren Vlassenroot.

Udløber
22. februar 2030

Nye tekniske muligheder.

Den 12-aksede robot svejser krankomponenter af højstyrkestål på to arbejdsstationer. Vores ARC-EYE-laserkamera sørger for sporing af svejsesømmen i real time og korrigerer afvigelser i både positioner og svejseparametre. Desuden styrer systemet automatisk brænderrensning og trådskift. Robotprogrammeringen er helt offline, hvilket forenkler produktionen af små serier og enkeltstykker.

Interesseret i din egen installation?

Vi skaber gerne en lignende installation, der er optimalt skræddersyet til dine produktions behov. Derfor er vi din partner, når det gælder svejsning af store produkter til offshore, tung transport, tung teknik og meget mere. Der er mange ekstra muligheder, som f.eks. vores særlige robotbrænder med røgudsugning. Kontakt os på info@valkwelding.dk for at drøfte mulighederne.

Se i linket systemet i aktion hos stålkomponentleverandøren Vlassenroot.

 

Valk Welding DK A/S
Korsholm Allé 14
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31762561
P nummer: 1014751064

Kontaktperson

Send til en kollega

0.068