23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan en palleomvikler hjælpe i din produktion?

En palleomvikler, folievikler, kært barn har mange navne, sætter folie om produkter, der står på paller. Den er god i en end-of-line produktion, da den kan hjælpe med at optimere og automatisere en ellers tung proces for den enkelte medarbejder.

Så hvis du vil forbedre din produktionseffektivitet og optimere denne end-of-line proces, er en folievikler en optimal løsning. 

Denne del af produktionen er ofte en overset del, og den er faktisk nemmere at automatisere end du regner med. En folievikler kan også frigive medarbejdere til andre processer, og skåner dem samtidig for tunge arbejdsgange. Og med folievikleren kan du også undgå flaskehalse, som kan bremse produktionen længere oppe. 

Hvad kan REO-PACK tilbyde?

REO-PACK kan tilbyde forskellige folieviklere, som kan stå i forskellige produktioner, og hjælpe med at wrappe dine paller, så de er klar til forsendelse fra dit lager. 

Vores sortiment af automatiske folieviklere består af gennemtestede og solidt konstrueret løsninger til at imødekomme specifikke behov i produktionsmiljøer. Folieviklerne er skabt med fokus på effektivitet, præcision og pålidelighed.

Vil du vide mere om os, og hvordan vi kan hjælpe dig, så se med i vores blogindlæg "Hvad er en folievikler, og hvorfor bør du investere i en", hvor vi beskriver det endnu bedre.

Optimer din end-of-line produktion med en folievikler.

Reo-Pack A/S
Kongsdal Havn 4
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12973292
P nummer: 1000477571

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094