23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bruger du de rigtige tætninger og pakninger?

Små ting kan gøre en stor forskel – spar tid, penge og besvær ved at vælge den rigtige tætningsløsning. Eksperterne fra Carsten Holm A/S hjælper service- og vedligeholdelseskunder med at finde frem til den rigtige løsning, så der ikke opstår lækager.

Tekst af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Det skal bare være tæt
Formålet med tætninger og pakninger er helt enkelt, at de skal være tætte. Og det er de også, hvis de passer til formålet og forholdene. Men hvis de udsættes for forhold, de ikke er beregnet til at håndtere, opstår der lækager.

Så hvis I står med en reparation eller en serviceopgave, hvor der er en lækage, er det umagen værd at undersøge, om der er en anden og bedre tætningsløsning. Ellers vil der hurtigt opstå en ny lækage, og det er i bedste fald spild af jeres tid. I værste fald kan det resultere i nedbrud og dyre skader.

Ydeevnen skal passe til anvendelsen
Når vi skal hjælpe en af vores kunder med at finde frem til den helt rigtige tætnings- eller pakningsløsning, ser vi på flere forskellige ting, blandt andet:

  • Hvilken tætning er der oprindeligt brugt, og hvorfor er der opstået lækage?
  • Hvilket tryk eller hvilken belastning udsættes tætningen for?
  • Er maskineriet/applikationen ændret, så tætningen skal kunne håndtere fx højere hastighed, højere temperaturer eller større friktion?
  • Bliver maskineriet anvendt under specielt barske forhold, så det er nødvendigt med et specialmateriale eller en speciel udformning?

Standardvare eller specialløsning
Selvom tætninger og pakninger i mange tilfælde er standardvarer, kommer der også hele tiden nye materialer og udformninger, der gør det muligt at opnå endnu bedre ydeevne.

Hos Carsten Holm A/S har vi over 135.000 varenumre i standardsortimentet. Og hvis den rigtige løsning ikke findes dér, kan vi hurtigt udarbejde og producere den i vores produktion på fabrikken i Ringe på Fyn.

Kontakt os, så vores specialister kan hjælpe jer med at finde den optimale tætnings- eller pakningsløsning!

Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. 

Virksomheden har hovedkontor, lager og produktion i Ringe på Midtfyn og har derudover salgskontor og lager i Sverige og Kina.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.032