23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAMRC holder flyttedag den 1. marts

Vi flytter i helt nye lokaler på Industrivej Syd 17A den 1. marts. I første omgang har vi flyttet de tonstunge og dyre maskiner, og i næste uge er det medarbejdernes tur.

Med afsæt i det strategiske samarbejde med Industriens fond som blev iværksat i 2022, er Danish Advanced Manufacturing Research Center (DAMRC) vokset ud af de nuværende faciliteter. Der bygges derfor nyt domicil i Birk Centerpark med Tom Møller Jørgensen som bygherre.

DAMRCs nye domicil får til huse på adressen Industrivej Syd 17A, 7400 Herning og vil i første etape være en bygning med 1754 kvadratmeter fordelt på ca. 55 kontorpladser og et Teknologicenter på ca. 1000 kvadratmeter

 Beliggenheden er strategisk valgt, da AU Herning BTECH, AU Mekanik og Via University College. Som alle er tætte samarbejdspartnere, er placeret indenfor en radius af 500 m.

”Vi er på en rejse, hvor DAMRC transformeres fra nationalt vidensmiljø, til et forsknings- og udviklingscenter, der om 10 år ser helt anderledes ud end vi gør i dag. Nu har vi mulighed for at kunne optimere pladsen og dermed give den danske produktionsindustri endnu bedre adgang til ny forskning, nye teknologier og et højere kompetenceniveau. Det vil have en stor impact i såvel den danske produktionsindustri som i det omgivende samfund. Nyudviklet teknologi fra forskningsprojekter og teknologimodningsforløb vil være én af de væsentligste bidragsydere til industriens grønne omstilling og fortsatte konkurrencekraft i fremtiden ” siger Klaus Ørskov, CEO hos DAMRC.

Målet er at der hen over de næste år sker en markant forøgelse af den produktionsrettede forskning og innovation. Samtidigt at der modnes og implementeres i omegnen af 25 nye produktionsteknologier via DAMRC. Desuden skal der ske et markant løft af efteruddannelse for dygtige faglærte i produktionssektoren gennem udvikling af nye efteruddannelsesmuligheder.

Damrc F.M.B.A
Industrivej Syd 17A
Birk
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33082940
P nummer: 1016262591

Kontaktperson

TVL
Tina Vinther Larsen
tvl@damrc.com

Send til en kollega

0.094