23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du have emballage, der er god for både dig og miljøet? 

Det er ikke nok at have et godt produkt – du skal også have en god emballage. En emballage, der er praktisk, holdbar og miljøvenlig. En emballage, der giver mening.

Hos TotalEnergies har vi skabt emballageløsninger, der opfylder alle disse kriterier. Til vores smøremiddel, bruger vi Eco-Design og 3R-strategien (Reduce, Reuse, Recycle) til at designe emballage, der er 100% genanvendelig og indeholder mindre plast. Vi har også optimeret emballagens volumen, så den fylder mindre og sparer CO2 ved transport.

Lad os give dig nogle eksempler på vores bæredygtige emballage:

Quartz Boxen: Denne emballage har 86% mindre plast end en traditionel dunk og er lige så nem at bruge. Den har også 20% mere volumen per palle, hvilket betyder færre lastbiler på vejene og mindre CO2-udledning.


Quartz Dunke: Denne emballage har 15% mindre materialer end en almindelig dunk og er lavet af 50% genbrugsplast. Den er også 100% genanvendelig og har et klart og informativt design.


Vil du være med til at gøre en forskel for miljøet? Så vælg TotalEnergies’ produkter med bæredygtig emballage. Du får ikke kun et kvalitetsprodukt, men også en emballage, der er let at håndtere, opbevare og genanvende. Du bidrager også til at reducere plastforbruget og CO2-udledningen i verden.

TotalEnergies er et af verdens førende selskaber inden for smøreolieteknologi. Vi søger konstant nye udviklings- og produktionsteknologier, som bidrager til styrke og udvikle vores position i markedet. 

Læs mere på vores hjemmeside

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627

Send til en kollega

0.031