23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvilken størrelse generator har du brug for?

Virksomheder køber ofte det forkerte generatoranlæg, se vores 3 råd når der skal vælges et generatoranlæg

Virksomheder køber ofte det forkerte generatoranlæg, se vores 3 råd når der skal vælges en generator

At vælge det rette størrelse generatoranlæg er afgørende for driften og omkostninger i forbindelse med at købe og eje en generator. Virksomheder der køber en generator, er ofte fordi de kan se et langsigtede behov, dermed skal der også tænkes langsigtet når det kommer til specifikationen. En af de største udfordringer vi ser, er når valget skal tages på selve effekten på generatoren.

Her er vores 3 råd:

1. Effektbehovet
Analyser effektbehovet for det udstyr, generatoren skal forsyne. Tænk langsigtet og overvej, om der vil være behov for mere effekt i fremtiden eller til andre projekter.

2. Startstrømme
Mange maskiner og andet udstyr kræver ekstra effekt ved opstart. Husk at tage højde for disse startstrømme/starteffekter, da det kan være nødvendigt at vælge et større generatoranlæg for at håndtere disse øjeblikkelige krav og sikre en problemfri drift.

3. Kontinuerlig og maksimal drift
Husk kontinuerlig effekt refererer til den vedvarende mængde effekt, generatoren kan levere over tid, mens maksimal effekt henviser til den maksimale effekt, den kan producere i korte perioder.

Selvfølgelig er valget af det rette generatoranlæg ikke kun begrænset til størrelsen, men omfatter også en række andre faktorer og udstyr, som manuel eller automatisk opstart, tankstørrelser/driftstid, andre optioner, kvalitet, omkostninger og mere, der er afgørende for opfylde dine specifikke behov.

Se vores Generator løsninger her: https://westdiesel.dk/da/produkter/generator/

Kontakt os for at finde netop den generator der passer til dit behov

Kontakt:
Mail: westdiesel@westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.033