23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Harald Pihl A/S

Siden 2013 har Q Metal A/S været en del af Harald Pihl A/S, men stadigvæk med sit eget navn, siden slutningen af 2023, blev det besluttet at Q Metal A/S   skal hedde Harald Pihl A/S. Til daglig sidder Harald Pihl A/S i Hørsholm - Nordsjælland hvor du finder 7 kvalificerede medarbejdere, som er stabile og med høj anciennitet.

Siden 2013 har Q Metal A/S været en del af Harald Pihl A/S, men stadigvæk med sit eget navn, siden slutningen af 2023, blev det besluttet at Q Metal A/S   skal hedde Harald Pihl A/S.
Til daglig sidder Harald Pihl A/S i Hørsholm - Nordsjælland hvor du finder 7 kvalificerede medarbejdere, som er stabile og med høj anciennitet.

Dette kan opleveres med kvalificeret vejledning af dig som kunde, hvad enten der er tale om vores faste lager program eller det drejer sig om metaller fra forskellige værker, men altid med kvaliteten i alle processer.

Harald Pihl A/S har alle kundetyper på det danske marked med plader, stænger, rør, flanger, fittings, tilsatsmaterialer samt vandstråleskårne emner tegning på eget skæreanlæg.

Ud over speciallegeringer fra værker i Europa, samt lageret i Täby Sverige, repræsenterer vi Boecker Wender Stahl på rustfrit stålbånd/fjederbåndstål, samt Peterseim på messingrør.
Vi har uden tvivl markedets bredeste sortiment.

Hvad sætter vi i højsædet i forhold til vores kunder, er Kvalitet, pålidelighed, fleksibilitet og at en aftale er en aftale. 

Harald Pihl A/S betjener alle kundetyper og brancher blandt andet indenfor komponent fremstilling, kemisk industri, luftfart, olie og gas, medicinsk teknologi og motorsport. 

Harald Pihl A/S
Gl. Hovedgade 14
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87164918

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031