23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Salg af vakuumløsninger og automation

Vi præsenterer dig for Fremtidens Vakuumteknologi! 

Udløber
2. februar 2025

Mange tak for at du har taget dig tid til at se/lytte på os, på Youtube kan du se produktløsninger. VMECA I Danmark. Gennem denne video kan du se vores professionelle tekniske samarbejdspartnere og åbne op for en ny verden af vakuumteknologi, som er blevet forbedret gennem vores mere end 25 års erfaring og intuitivitet.

Vi er en af markedets førende inden for luftdrevne vakuumindustrier, og vi fortsætter med at udvide os med en meget hurtig vækst. Dette er selvfølgelig blevet muliggjort takket være kunder som dig. Vi vil fortsætte med at implementere vores mål, som er at give dig højteknologisk, høj produktivitet, omkostningseffektivitet og samlet set fremragende kundetilfredshed.

Vi, som forhandler af VMECA, lover at blive ved med at stræbe efter at give dig, vores kunder, den bedste service, og hver dag vil vi lede efter måder at betjene dig bedre på. Lad os være din hjælpende hånd til at forbedre din produktivitet ved at give dig den bedste vakuumteknologi. Vi præsenterer dig for Fremtidens Vakuumteknologi! 

Metal Work Danmark A/S
Korskildelund 1
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10168740
P nummer: 1000029493

Kontaktperson

TD
Thorstein Dam
Adm. direktør
+45 20238311 thorstein@metalwork.dk

Send til en kollega

0.047