23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CK Deep Drawing laver klimaregnskab

CK Deep Drawing har arbejdet sammen med Erhvervshus Midtjylland og konsulentvirksomheden Viegand Maagøe om udarbejdelse af et klimaregnskab.

Udløber
1. februar 2034

Regnskabet er afsluttet og viser som noget af det vigtigste CK Deep Drawings CO2-udledning. I Scoop 1 og 2 klarer CK Deep Drawing sig godt. Der er installeret varmepumper, som gør, at der nu anvendes strøm til al produktion og forbrug, der er indkøbt kompressor med et langt mindre energiforbrug og al belysning er udskiftet med LED lys med automatisk tænd/sluk funktion. 
 
Scoop 3 som blandt andet omfatter indkøb af stål er for nuværende uændret. Der begynder at komme fossilfri stål på markedet, som CK Deep Drawing er klar til at anvende, hvis kunderne ønsker det og vil betale for det.
 
Klimaklar produktionsvirksomhed
 
CK Deep Drawing har deltaget i ”Klimaklar produktionsvirksomhed”, som er et nyt lærings- og rådgivningsforløb, der styrker produktionsvirksomheders vækst og konkurrenceevne gennem CO2-beregning, klimastrategi og kommunikation. Forløbet faciliteres af Dansk Industri, Business Horsens, Horsens Kommune og Industriens fond, og gør at CK Deep Drawing er klar til fremtidens klimakrav.

Læs mere på CK Deep Drawing
 

CK Deep Drawing | C & K Johansen A/S Denmark
Kærgårdsvej 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73205328
P nummer: 1002395165

Kontaktperson

PM

Send til en kollega

0.047