23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt hos DTEmballage: Basicline eco kasser – Genbrugsplast i fokus.

En grøn udvidelse af Dansk Transport Emballages Produktsortiment – Basicline eco fra Bekuplast er kasser lavet af 100% genbrugsmateriale. Et skridt mod en mere miljøvenlig fremtid inden for transportemballage.

Udløber
29. februar 2024

2024 begynder med en spændende udvidelse af Dansk Transport Emballages produktsortiment med den nye basicline eco-serie fra Bekuplast. Med Basicline Eco får du ikke kun produkter, der imødekommer dine behov, men et produkt til en overkommelig pris som også er en del af den grønne omstilling.

Basicline eco er en serie af kasser i 100% genbrugs materiale. som er utroligt holdbare og fuldt ud genanvendelig.

 

Produceret af Bekuplast Quality Compound (BQC) 

 

Bekuplast Quality Compound er Bekuplasts svar på en mere miljøvenlig og ressource sparende plastemballage. BQC er en polypropylen copolymer som indeholder mindst 50% Post Comsumer Material (PCM) og op til 50% Post Industrial Material (PIM).

Produkter produceret i BQC er velegnet til brug i opbevaring og transportering. Produkter der er produceret i BQC er dog ikke fødevaregodkendt og er derfor ikke egnet til direkte kontakt med fødevarer.

Basicline eco-serien fra Bekuplast er ikke kun en udvidelse af vores produktsortiment, men også vores forpligtelse til bæredygtighed. Med kasser i genbrugsmateriale, der både er holdbare og fuldt genanvendelige, er dette ikke blot en investering i dine behov, men også i en grønnere fremtid.

 

Hvis du ønsker yderligere information, skræddersyede løsninger eller har spørgsmål om, hvordan denne serie kan imødekomme dine specifikke behov, opfordrer vi dig til at kontakte vores dedikerede specialister.

Se produkterne her: https://www.dtemballage.dk/varekatalog/plastkasser/basicline-eco

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

DFJ
Donny Frederik Jung
donny@dtemballage.dk

Send til en kollega

0.032