23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny salgskonsulent

Jacob Mogensen tiltrådte 1. januar stillingen som salgskonsulent hos Filterteknik A/S. Han har været ansat hos Filterteknik siden 2007, først som lagermedarbejder og derefter som kundeservicemedarbejder. Jacob Mogensen er begejstret for nu at få muligheden for yderligere udvikling og for at arbejde tæt sammen med bornholmske, sjællandske og fynske kunder om at levere gode service- og filterløsninger.

”Jeg ser frem til at komme i gang og lære af mine dygtige kolleger. Forhåbentlig bliver jeg virkelig god til at servicere vores kunder og sikre dem gode service- og filterløsninger,” siger Jacob Mogensen.

Jacob Mogensen, 37 år, er uddannet inden for lager og logistik fra TEC – Technical Education Copenhagen. En stor del af sit arbejdsliv har han tilbragt hos Filterteknik. I omkring ti år arbejdede han på Filtertekniks lager, før han i 2019 blev ansat som kundeservicemedarbejder.

Som ny salgskonsulent skal han nu hjælpe Filtertekniks kunder inden for fragt, i maskinværksteder og i kommuner. Det er for disse typer af kunder på Bornholm, Sjælland og Fyn, Jacob Mogensen skal medvirke til at finde de rette filterløsninger til netop deres maskiner.

”Det er en stor fordel i det nye job, at jeg allerede kender Filterteknik, vores filtre, vores kundeportal og vores services. Jeg kender også allerede mange af kunderne og deres behov,” siger Jacob Mogensen og tilføjer:

”Filterteknik er en fantastisk arbejdsplads med dejlige kolleger og høj grad af fleksibilitet. Jeg er altid blevet støttet i mine ønsker og ambitioner om faglig udvikling, hvilket betyder meget for mig.”

Jacob Mogensen bor i Vallensbæk Strand med sin kæreste og sin 8-årige søn. Når han ikke arbejder, nyder han at tilbringe tid med familien og spise god mad, enten hjemme eller ude i byen.

Filterteknik A/S
Korskildeeng 2
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20176733
P nummer: 1005261092

Kontaktperson

SAK
Salgsingeniør Allan Kragh
alk@filterteknik.dk

Send til en kollega

0.047