23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialbygget miljøcontainer med sidedørsåbning

20 fods High Cube sidedørscontainer ombygget til isoleret miljøcontainer.

DC-Supply A/S - Danish Container Supply har i egen produktion specialbygget en miljøcontainer, der udover at have fuld sidedørsåbning også er udstyret med 70 mm isolering og krydsfinerbeklædte vægge, loft og døre. 

I bunden af containeren er installeret et stort miljøkar til opsamling af evt. spild og lækage. Miljøkarret er dimensioneret, så det minimum kan indeholde den største beholder, kunden skal opbevare i containeren -  i dette tilfælde en IBC tank. Der er også monteret kraftige elefantriste, så gulvet kan benyttes til gods. 

Dertil er containeren forsynet med elektrisk installation, inkl. belysning og varmepumpe m.m. I samspil med den kraftige isolering sikrer varmepumpen en stabil temperaturkontrol og forhindrer dermed, at opbevarede kemikalier udsættes for frost.

Se mere om den specialbyggede miljøcontainer her:
https://www.dc-supply.dk/specialbygget-sidedoers-miljoecontainer/

Miljøcontainere til salg og leje

DC-Supply A/S tilbyder både salg og leje af miljøcontainere i flere størrelser - fra små 8 fods containere, der kan finde plads næsten hvor som helst - til 20 fods og 40 fods containere, der kan imødekomme behovet på selv store byggepladser. Vores miljøcontainere er altid robuste og slidtstærke - i højeste kvalitet og bygget på vores eget værksted.

Vil du vide mere om de mange muligheder for specialtilpasning af containere, så kontakt vores salgsteam - vi er klar med råd, vejledning og sparring omkring dit projekt:

 +45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

JB

Send til en kollega

0.032