23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S fremstiller specielle hjul til motorcykler.

MSSP’s ejer Paw Lyngaa med den nye kompakte SOS ”shop i shop” løsning, hvor kunderne kan designe deres egne hjul på den integrerede Ipad.

MSSP A/S er mest kendt som underleverandør til blandt andet Siemens, Danfoss og Vestas, men virksomheden har også en selvstænding og meget specialiseret produktion af motorcykelhjul til motocross, enduro og motard motorcykler.

Paw Lyngaa virksomhedens indehaver der selv har en baggrund som aktiv motocrosskører, blev på et tidspunkt opfordret til at påbegynde en produktion af egerhjul til motorcykler i en højere kvalitet end man normalt ser på markedet.

Egerhjul  til motorcykler er en specialitet der kræver særlig know how, da hjulene dels  skal kunne holde til de ekstreme påvirkninger på banerne og dels skal kunne fjedre, hvilket  vil sige at de skal kunne optage voldsomme stød uden at deformeres. MSSP A/S har selv udviklet og designet komponenterne og man benytter en række danske og udenlandske topkørere indenfor motocross og enduro til at teste hjulene for hele tiden at holde produktionen opdateret.

Hjulene der markedføres og sælges under navnet SOS Racing Parts, eksporteres til Sverige, Frankrig og Tyskland og det er planen løbende at udvide med flere eksportmarkeder, da motocross, enduro og motard primært i det sydlige europa er store sportsgrene med mange aktive udøvere.

SOS hjulene er desuden kendetegnet ved at hvert hjulsæt er individuelt designet til den enkelte kunde med hensyn til farver og specifikationer.  I den forbindelse er der udviklet en unik ” wheel customizer” hvor kunden på nettet eller hos forhandleren kan designe sine helt egne hjul. Indtil videre findes denne facilitet på Dansk, Svensk, Fransk og Engelsk

www.sosracingparts.dk

www.sosracingparts.se

www.sosracingparts.fr

www.sosracingparts.com

Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S
Lillehøjvej 32
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13239703
P nummer: 1000526829

Send til en kollega

0.032