23948sdkhjf
Del siden
Annonce

David Harbon udnævnt til General Manager for salgsområdet Nord- og Centraleuropa

Fra d. 1. januar 2024 overtager David Harbon ansvaret for ledelse, udvikling og udførelse af alle salgsaktiviteterne i denne region gennem både direkte og indirekte salgskanaler.

Sandvik Coromant, der er ekspert inden for værktøjer til spåntagende metalbearbejdning, har udnævnt David Harbon til ny General Manager for salgsområdet Nord- og Centraleuropa. Fra d. 1. januar 2024 overtager David Harbon ansvaret for ledelse, udvikling og udførelse af alle salgsaktiviteterne i denne region gennem både direkte og indirekte salgskanaler.

David Harbon har samlet stor viden og erfaring inden for maskinteknik fra flere ledende stillinger i hele Sandvik-koncernen. Han blev ansat hos Sandvik i 1993 som salgsingeniør for Sandvik Materials Technology i Storbritannien, og han har gennem årene besat flere ledende stillinger i Sandviks forskellige divisioner. Blandt andet Sales Director for EMEA, Sandvik Medical Solutions hos Sandvik Materials Technology og Vice President for Sales Development Sandvik Construction hos Sandvik Rock Tools.

David Harbon skiftede i 2013 til Sandvik Coromant og har siden 2020 arbejdet sig op gennem salgsorganisationen for Storbritannien og Irland i salgsområdet Syd- og Vesteuropa. I sin tid som Sales Cluster Manager for Storbritannien og Irland har David Harbon været leder for dette område både i perioden med økonomisk afmatning som følge af pandemien samt den succesfulde vækstperiode herefter.

"David har oparbejdet over 30 års erfaring i Sandvik-koncernen og har en imponerende baggrund inden for salg, drift og strategisk account management," fortæller Michael Eneberg, Vice President Global Sales & Marketing hos Sandvik Coromant. Han medbringer en omfattende erfaring fra branchen og de markeder, hvor vi har vores aktiviteter. Vi er sikre på, at David vil fortsætte med at skabe vækst i vores organisation."

Om sin nye stilling fortæller David Harbon: "I de seneste år har markedet i Storbritannien og Irland oplevet flere globale udfordringer, men har samtidig vist en stor modstandsdygtighed i tider med ustabilitet. Det har været meget givende at være førende på markedet, men også en fantastisk læringsoplevelse. Fra pandemien til den økonomiske afmatning – vi har oplevet flere globale udfordringer siden 2020, og hver eneste af dem giver mulighed for at reflektere og skabe forbedringer. Jeg vil tage disse erfaringer med mig i min nye rolle som General Manager for Nord- og Centraleuropa, og jeg ser frem til at være en del af regionens fortsatte vækst."

Læs mere om de sidste nye produkter og services fra Sandvik Coromant, på hjemmesiden

Sandvik Coromant A/S
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19430839

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.031