23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kun det bedste er godt nok til medico-industrien

Det kræver sin leverandør at leve op til de høje kvalitetskrav fra medicinalindustrien. Gravlund Industrigummi gør det med glæde.

De høje krav skal sikre, at de færdige emner kan anvendes i medico apparater med stor pression. Derfor sætter Gravlund Industrigummi en ære i at leve op til de højeste standarder.

Det skete også med en serie på 2000 næsten mikroskopiske gummibøsninger til brug i en scanner. Med så små emner er tolerancerne tilsvarende små, og samtidig måtte der ikke være antydning af støbeflash - det restmateriale, som nemt opstår i støbeformen, hvor metal møder metal.

Alle emner blev kontrolleret manuelt med luplampe og pincet, så kunden var garanteret en ensartet og godkendt kvalitet i absolut topklasse.

Stiller dit næste projekt høje krav til kvalitet, stabilitet og dokumentation? Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.    
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.063