23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuld fleksibilitet: SCANGRIP introducerer banebrydende batterikoncept til LED-arbejdslamper

SCANGRIP har markedets mest avancerede løsninger, når det kommer til LED-arbejdsbelysning inden for maler- og lakindustrien. Med nye innovative arbejdslamper tilføjet til produktsortimentet, kan professionelle nu nyde den ultimative frihed til at benytte deres foretrukne batteripakke.

Udløber
1. oktober 2026

Med de nyeste innovationer inden for LED arbejdslamper præsenterer SCANGRIP nu MULTIMATCH CONNECT og UNIMATCH til deres DETAILING & COLOUR MATCH serie. De nye arbejdslamper giver professionelle kraftfuld belysning, større fleksibilitet og frihed ved ikke at skulle bruge flere forskellige batterier til deres maler- og lakeringsopgaver.   

MULTIMATCH-arbejdslamperne er blevet opgraderet til MULTIMATCH CONNECT. Det banebrydende CONNECT-batterisystem giver fuldstændig fleksibilitet til at bruge enhver 18/20-V-batteripakke fra de førende værktøjsmærker.

En unik CONNECTOR er udviklet til hvert enkelt værktøjsmærke. Du skal bare montere din CONNECTOR på arbejdslampen og sætte batteriet på. Så er du klar til at arbejde. Det eliminerer behovet for flere batterier og optimerer arbejdsgangen. Et batterisikkerhedssystem beskytter batteripakken og gør det sikkert at bruge. Sikkerhedssystemet har automatisk afladningsbeskyttelse, overbelastningsbeskyttelse og temperaturovervågning, hvilket betyder, at 18 V/20 V batteripakken kan bruges igen og igen uden at blive beskadiget.  

Med CCT SCAN og BLUETOOTH-lysstyringsapp er MULTIMATCH CONNECT den perfekte løsning til fagfolk, der kræver de bedste og mest banebrydende produkter.

SCANGRIP introducerer også UNIMATCH, som kombinerer det bedste fra begge verdener – funktionaliteten fra både en pandelampe og en pencillygte i én løsning. Alt sammen i et kompakt og let design, der gør det muligt at arbejde med ultimativ præcision og bekvemmelighed.

SCANGRIP forbedrer konstant LED-belysningsteknologien og skaber nye og innovative løsninger inden for arbejdsbelysning. Fra kompakte lommelygter til håndlamper og kraftfulde arbejdslamper indeholder produktudvalget alt, hvad du har brug for til en hver arbejdsopgave.

Læs mere om de nye arbejdslamper i DETAILING & COLOUR MATCH serien her.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Kontaktperson

MP
Max Pedersen
Export Manager
mp@scangrip.com

Send til en kollega

0.031