23948sdkhjf
Del siden
Annonce

I BSB Industry kan Jaroslaw kombinere et ambitiøst arbejdsliv med rollen som familiefar

Jarosław Milczarek er som Supply Chain Manager på BSB Industrys afdelinger i Polen ansvarlig for indkøb, lager og ordrer. Sammen med sit håndplukkede team arbejder han på at optimere og forbedre de mange processer i værdikæden til gavn for kunderne. I fritiden banker Jarosław hjerte for sport, læsning og familien.

- Vi skal hele tiden være på forkant med markedet og de processer, vi har. Det kan være at få lukket en kontrakt på køb af stål, inden priserne stiger eller sørge for at læsse stålemner eller rør så optimalt på lastbilerne, at der bliver så effektivt og sikkert som muligt, siger Supply Chain Manager i BSB Industrys polske afdeling Jarosław Milczarek og tilføjer.

- Jeg er stolt af mit team. De er alle dygtige specialister, og de 5 år jeg har været her, er vi blevet dygtigere og har fået et højere niveau. Det er hele teamets fortjeneste. Jeg plejer at sige, at chefens styrke er hans team, og der har jeg været heldig.

Den beskedne chef har selv udvalgt og ansat 11 ud af sine 15 medarbejdere hos BSB Industry i Ciechocin og Toruń i Polen. De tager sig af indkøb, lager, ordrer, dokumentation og projektledelse. Jarosław Milczarek giver sine medarbejdere stor frihed til at løse opgaverne og har en konstruktiv dialog med dem.

Læs hele historien på vores hjemmeside

BSB Industry A/S
Industrivej 7
6640 Lunderskov
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25631587
P nummer: 1007925006

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031