23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kyocera Unimerco sørger for hurtig levering af Wikus-båndsavklinger

Kyocera Unimerco lagerfører et bredt udvalg af kvalitets-båndsavklinger fra tyske Wikus. Båndene svejses på mål, så de passer præcis til din sav, og der garanteres hurtig levering på 2-3 dage!*

PROFLEX® M42 – pristilbud gældende til og med 29. marts 2024

Lige nu kan du spare penge på Wikus PROFLEX® M42, som er bimetal båndsavklinger, der er perfekte til forskelligartede afkortningsopgaver på mindre save! Med sin forstærkede tandprofil er PROFLEX-båndene den optimale løsning til blandede emner, som for eksempel rør, fladjern, profiler og bjælker inden for materialegrupperne stål, rustfrit stål, støbejern og aluminium. Disse bånd er mindre følsomme for vibrationer på grund af den nyudviklede tandgeometri, hvilket giver en ekstrem stabil saveproces med stor brudstyrke, god finish og minimale grater. PROFLEX® M42 er designet med en stærk og støjreducerende tandprofil, som også er velegnet til afbrudt spån som for eksempel bundtopspænding.

Dine væsentligste fordele med Wikus båndsavklinger:

  • Betydelig reduktion af bearbejdningsomkostningerne
  • Markant forbedring af produktiviteten
  • Brug af innovative materialer specielt udviklet til kravene i forskellige industrier
  • Gennemført høj kvalitet for at sikre en konstant proces-sikkerhed. 

Ud over PROFLEX® M42 forhandler Kyocera Unimerco desuden et bredt udvalg af bånd fra Wikus, og tilbyder hjælp med implementeringen af det rigtige bånd til netop din opgave, så din save-proces bliver mest effektiv. Båndene svejses til netop din sav, og Kyocera Unimerco hjælper gerne med valget af den bedste bimetal-, pulverståls- eller HM-løsning til din specifikke opgave, uanset din virksomheds størrelse.

Ring på telefon 97 14 14 11 hvis du ønsker at vide mere om Wikus-produkterne, eller hvis du ønsker at høre mere om hvordan Kyocera Unimercos danske eksperter kan hjælpe med implementering af båndene, procesoptimering, værktøjsstyring, totalkoncepter og meget mere.

Klik her for at finde og bestille dine Wikus PROFLEX ® M42 båndsavklinger.

*Hurtig levering gælder udvalgte produkter.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047