23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kyoceras KDA-serie er højeffektive præcisions-bor

Opnå en stabil proces og flot finish med Kyoceras KDA-bor, som er en serie af coatede HM-bor, der har lang standtid og god spånkontrol - selv under krævende forhold.

Kyoceras KDA bor-serie er coatede hårdmetal-bor af høj kvalitet, som er designet til præcisions-bearbejdning, og velegnet til en lang række forskellige applikationer i materialer som for eksempel stål, rustfrit stål og støbejern. Bor-serien, som har et unikt design af spånkanalerne og kurvede skærekanter, er inddelt i to typer. Type N (Normal) er til generelt brug, og arbejder med ekstern køling. Type C (Coolant) har indvendige, spiraliserede kølekanaler og er særligt udviklet til krævende miljøer og bearbejdning af for eksempel rustfrit stål.

Alle bor i KDA-serien er belagt med en AlCr-coating, som øger standtiden betragteligt sammenlignet med konventionelle bortyper. Borenes varmebestandige og slidstærke coating kombineret med det unikke design, giver tilsammen lang standtid, enestående skarphed, stærke skærekanter og en fremragende spånkontrol. 

Ved at benytte Kyocera Unimercos ReNew-service er det muligt at genopslibe KDA-bor flere gange. Det giver dig økonomiske fordele, som både er miljøvenlig og i sidste ende øger din bundlinje idet udgifter til nye værktøjer reduceres. Med Kyoceras fordelagtige ReNew-service vil dit værktøj performe mindst lige så godt som et nyt værktøj, og derfor er du sikker på stabil produktion og flot finish hver gang. 

Diameter-området i KDA-serien spænder fra Ø3 – 16 mm, i størrelserne 3×D og 5×D.

Centrale fordele

  • Coatede HM-bor med eller uden indvendige kølekanaler udviklet til stabil og effektiv boring.
  • Stærk coating som giver varmeafledende egenskaber og øget standtid for maksimal produktivitet.
  • Unik design af skærekanter og spånkanaler sikrer god spånkontrol og flot finish
  • KDA-bor kan genopslibes flere gange efter slitage, og reducerer dermed udgifter til nyt værktøj.

KDA-serien er en del af Kyocera Unimercos aktuelle priskampagne, og derfor kan du lige nu købe KDA-bor til særligt attraktive priser. Du finder hele kampagnen her

Hvis du vil vide mere om KDA-serien, eller hvordan Kyocera Unimercos danske eksperter kan hjælpe med at implementere løsningen i din produktion, er du meget velkommen til at kontakte vores konsulent i dit distrikt, ringe til vores hovedkontor på tlf. 97 14 14 11 eller sende os en mail. Du er også meget velkommen til at kontakte os hvis du vil høre mere om vores andre services som for eksempel ReNew, værktøjsafhentning, procesoptimering, måleteknik/kalibrering, værktøjsstyring eller vores totalkoncepter.

Du finder produktkatalog, video, skæredata med mere på Kyocera Unimercos hjemmeside.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.065