23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Helmholz WALLIE PLUS Industriel NAT Gateway, IT-sikker integration i IPv4 WAN og LAN netværk

Forøg din transparens og effektivitet i produktionen med WALLIE PLUS fra Helmholz, der installeres imellem den enkelte maskine og fabrikkens IT produktionsnetværk. NAT mode tillader integration i fabrikkens netværk uden at ændre den enkelte maskines IP adresse. Du kan route dine data med op til 1000 MBit/s til og fra diverse IPv4 netværk via indbygget firewall til de underliggende automationsnetværk

Udløber
1. juni 2026

Mere gennemsigtighed i produktionen så der opnås større merværdi i produktionsprocessen?

Ønsket om at integrere produktionsmaskiner i fabriksnetværket er ikke nyt, men det mislykkes ofte på grund af manglen på kompatible tilslutningsmuligheder til eksisterende IT systemer eller manglende sikkerhedskoncepter.

Den let konfigurerbare "WALL IE PLUS"-gateway fra Helmholz installeres én gang for alle og  fungerer permanent mellem maskinen og produktionsnetværket.

NAT-tilstand tillader, at maskiner integreres i fabriksnetværket uden at skulle ændre maskinens IP-adresser. NAT-driftstilstand bruges til at dirigere datatrafik mellem forskellige IPv4-netværk. Det muliggør adresse oversættelse og brug af firewallregler eller pakkefiltre til at begrænse adgangen til det underliggende automatiseringsnetværk.

Helmholz WALL IE PLUS har 8 porte med en overførselshastighed på op til 1000 MBit/s til netværk. 

Alle 8 porte kan tildeles WAN- eller LAN-netværket efter ønske. Processoren i "PLUS"-versionen kører hurtigere og opnår derfor højere datagennemstrømning. Derudover er flere porte med en højere overførselshastighed på op til 1000 MBit/s nu integreret. Især maskiner og systemer, der har videokameraer eller IPC'er, kan nu forbindes til fabrikkens netværk mere effektivt. For eksempel kører sikkerhedskopiering og overførsel af større data mere smidigt.

Webgrænsefladen har fået et ansigtsløft og er mere brugervenlig. Komplekse og overdimensionerede JavaScript- og CSS-frameworks er undladt, hvilket også giver et klart “PLUS” i forhold til sikkerhed. Helmholz følger ikke kun tilgangen til et minimalt software fodaftryk, når det kommer til webgrænsefladen.

Nøglefunktioner i "WALL IE PLUS":

  • Adgangsbegrænsning gennem pakkefiltre: IPv4-adresser, protokol (TCP/UDP/ICMP), porte, MAC-adresser
  • Reduktion af netværksbelastning gennem bredbånd og multicast-filtrering
  • DHCP-server (LAN)/DHCP-klient (WAN)
  • Konfigurer bare netværksporte (valgfri tildeling til LAN- eller WAN-netværket)
ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.063