23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Særlige behov kræver specielle gummiophæng

Når standardvarer ikke kan løse kundens behov træder Gravlund til med en skræddersyet gummiløsning.

Der findes utallige gummiophæng, som blot kan tages ned fra hylden og monteres som del af en maskine eller applikation. Fra tid til anden er der dog helt særlige behov, der skal imødekommes, for at slutproduktet bliver tilfredsstillende. 

Både valg af gummimateriale, hårdhed og design har en væsentlig rolle, men også kvaliteten af stålet indvendigt i gummiophænget veksler i både størrelse og udformning. I de tilfælde har den københavnske gummifabrik stor gavn af sine mange års erfaring med store og små gummiløsninger.

I tidens løb er der udviklet mange hundrede forskellige prototyper, som siden er blevet til små produktioner af gummiophæng til kunder i mange forskellige brancher. Derfor er der også en løsning at finde næste gang, en kunde har behov for et særligt gummiophæng.

Søger du en erfaren leverandør af gummiophæng eller andre gummiemner? Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende snak om dit næste projekt på mail info@gravlund.dk eller ring på 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA. 
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031