23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye tætninger til ekstremt krævende miljøer

Mudder og silende regn. Høje temperaturer og skyer af støv. Hårdt slid og krav om lang, vedlige¬holdelsesfri drift. Det er hård kost, når man taler om tætninger og pakninger til roterende dele. Men mekaniske Face Seals kan klare det hele!

Af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Stor holdbarhed under barske forhold
Carsten Holm A/S har for nylig tilføjet de specielle mekaniske Face Seals i virksomhedens store sortiment af tætninger og pakninger – fordi vi ved, at der er applikationer, hvor almindelige tætninger bare ikke har det, der kræves. Det kan være i mineindustrien, bygge/anlæg, i militæret eller den kemiske industri og andre steder med barske miljøer og ekstremt høje krav til maskinellet.

 En helt speciel type tætninger
Når høj slidstyrke, korrosionsbeskyttelse og temperaturbestandighed er en nødvendighed, kræver det noget specielt: Modsat andre tætninger leveres mekaniske Face Seals som sæt med to identiske dele, hver bestående af en metalring og en påmonteret elastomer. De to dele monteres, så de fungerer som tætning mellem den stationære og den roterende maskindel, og det enkle og robuste design gør dem nemme at montere og så godt som vedligeholdelsesfri.

Download vores katalog om de nye mekaniske Face Seals – eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning. Også hvis du skal bruge noget helt specielt!

 

Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. 

Virksomheden har hovedkontor, lager og produktion i Ringe på Midtfyn og har derudover salgskontor og lager i Sverige og Kina.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.042