23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WERMA eSIGN LED lystårn for Air Cleanliness Class 2 rum til fødevare- og farmaceutisk industri

WERMA eSIGN kan nu leveres til rent rums produktion i Air Cleanliness Class 2 miljøer. I forvejen er eSIGN bogstaveligt talt det eneste lystårn man behøver at benytte i de fleste industri virksomheder, da det kan vise alle farver, ændre lyset op og ned i størrelse, lave flashlys, roterende - eller blinkende lys, samt give forskellige slags lydalarmer. Aldrig har det været lettere at købe signallys. Du indstiller blot lystårnet til det signal, du ønsker.

Udløber
1. november 2025

Lystårn til sanitære rum med Air Cleanliness Class 2 atmosfære

Wermas nye smarte lystårn eSIGN, der er vand- og støvtæt, giver mulighed for uendelige kombinationer af farver effekter og lydalarmer. Leveres nu også med IPA godkendelse til brug i  Air Cleanliness Class 2 sanitære produktions lokaler. Dette lystårn kan genkendes ved at det leveres i farven hvid i modsætning til det almindelige eSIGN lystårn der leveres i farven sort.

Fleksibel løsning med bred anvendelighed:

eSIGN lystårnet leveres med enten 9 eller 15 elementer, der ligesom lagene i en lagkage kan opsættes individuelt. Man kan eksempelvis lade et enkelt element lyse rødt eller lade en gruppe elementer lyse op, så de fylder det, der svarer til en klassisk lyssignallampe, eller man kan vælge at lade alle elementerne lyse op i den røde farve.

Hvis man ønsker en anden farve, så er der rig mulighed for dette, man skal blot vælge en farve, når man sætter lystårnet op.

Hvis der opstår en alarm,  kan man både vælge alarmfarve, om lyset skal blinke, rotere eller flashe, og om det skal være gruppen af elementer eller hele lystårnet, der skal lyse op. Desuden kan man vælge, om lydalarmen skal aktiveres under alarm, og man kan også vælge, hvilken lydstyrke det skal være, og om lyden skal være en konstant eller svingende/pulserende tone.

Måske ønsker du at bruge lystårnet som niveau måler for indholdet i en tank? Dette er også muligt og kan opsættes på en PC, eller måske ønsker du en visuel visning af, hvor langt en maskine er nået ifm. en batch produktion? Her skal du blot have en tæller, som sender et signal til lystårnet, som herefter løbende  viser, hvor langt produktionen er kommet.

eSIGN findes i to udgaver.

Den ene er forsynet med USB og kan sættes op på en almindelig PC, mhp. styring via 24V signaler, på samme måde som de klassiske lystårne fungerer.

IO-link

Den anden model fungerer ved hjælp af IO-link. IO-link er meget populært i Tyskland ifm. Industri 4,0, idet dette bussystem giver mulighed for at sende uddybende tekstbeskeder sammen med signalværdien. Vi har konstateret, at flere og flere danske virksomheder anvender IO-link i deres produktion eller på de maskiner, som de fremstiller.

Hvad er dit behov?

eSIGN lystårnet er nytænkning inden for signalgivning og giver dig en meget fleksibel enhed i hænderne, der kan kontrolleres og anvendes på utallige måder, også på måder der førhen ikke var mulige, som eksempelvis niveau-og batchmåling.

En yderligere fordel finder vi på lageret, hvor antallet af komponenter kan reduceres til et enkelt varenummer, simpelthen fordi lystårnet kan programmeres til at vise alle farve- og effektkombinationer, kombineret med lydalarmer.

Hvis du ønsker at opgradere dit alarmmæssige og produktionsmæssige beredskab, så kontakt vore ingeniører, der gerne hjælper til med at finde den mest perfekte og fremtidssikrede løsning til jer.

Vil du vide mere om Werma eSIGN, så klik her, eller kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf: 60208040, eller e-mail: bz@robotech.dk

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.047