23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad er en god blandemaskine?

En god blandemaskine kan gøre underværker for din produktion. Hos ViscoTec Nordic (tidl. Scanmaster) ved vi, hvad der virker, og vores referencer taler for sig selv.

ViscoTec Nordic (tidl. Scanmaster), en førende producent og distributør af blandemaskiner, er kendt for vores sortiment af højteknologiske løsninger til dosering og dispensering af forskellige materialer. Vores udstyr og produkter benyttes inden for industri, elektronik, fødevareproduktion og mange andre brancher. 

Bedøm kvaliteten af ​​vores produkter og tjenester ud fra kvaliteten af ​​vores kunder! Over hele verden bruger virksomheder i en lang række brancher vores kompetencer til deres succes. På denne side kan du se et lille udpluk af vores referencer.

ViscoTec Nordics blandemaskiner har doseringssystemer, der er kendt for at levere ekstrem præcision. De kan dosere nøjagtige mængder af materialer som epoxy, lim, silikone og andre 1- eller 2-komponents materialer. Præcisionen er afgørende for at sikre et ensartet resultat og undgå spild eller fejl i produktionen. Med ViscoTec Nordics blandemaskiner kan brugerne være sikre på at opnå de ønskede resultater hver gang.

En af de mest interessante funktioner ved ViscoTec Nordics blandemaskiner er deres evne til at dosere materialer både manuelt og automatisk. Det håndholdte udstyr gør det let at dosere materialet præcist, også på svært tilgængelige områder. Dette gør disse dispensere ideelle til mindre projekter eller reparationer, hvor præcision er afgørende.

For større produktioner kan ViscoTec Nordics blandemaskiner benyttes sammen med en robot eller anden form for automation. Dette sikrer ikke kun en præcis dosering, men også en øget produktivitet og forbedret arbejdsgang. Automatisering af doseringen gør det muligt for virksomheder at opnå højere produktionsvolumen, samtidig med at de reducerer risikoen for menneskelige fejl.

En anden fordel ved ViscoTec Nordics blandemaskiner er, at de er designet til at kunne håndtere forskellige materialer. Det betyder, at de kan bruges inden for en bred vifte af industrier, lige fra elektronikproduktion til fødevareindustrien. Vi tilbyder en bred pallette af maskiner, der fx kan håndtere både flydende og tyktflydende materialer, hvilket gør dem yderst fleksible og alsidige.

ViscoTec Nordics blandemaskiner er kendt for at være pålidelige og holdbare. De er konstrueret af robuste materialer og er designet til at kunne modstå selv de mest krævende produktionsmiljøer. Dette sikrer, at brugerne kan have fuld tillid til deres maskiner og stole på, at de vil levere konsistente og pålidelige resultater hver gang.

Alt i alt er ViscoTec Nordics forskellige blandemaskiner en vigtig teknologisk løsning for mange virksomheder verden over. Med ekstrem præcision, en bred vifte af anvendelsesområder, pålidelighed og holdbarhed bliver det altså muligt at opnå de bedste resultater i din produktion. 

Uanset om det er inden for elektronik, fødevareindustri eller andre brancher, er ViscoTec Nordic den ideelle partner til at sikre en effektiv og præcis dosering og dispensering

ViscoTec Nordic
ViscoTec Nordic er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.viscotec-nordic.com

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064