23948sdkhjf
Del siden
Annonce

J.J. Stål styrker teamet og øger kundefokus

J.J. Stål har ansat Peter Nymand som et led i en langsigtet strategi om at styrke forholdet til vores danske kunder, og sikre et langvarigt værdiskabende samarbejde.

Den 1. april 2010 tiltrådte Peter Nymand som Salgschef hos J.J. Stål i Hasselager. Peter kommer fra en stilling som Acc. Manager hos Dacapo Stainless, og har også været ansat hos Damstahl i en del år. Peter kunne sidste år fejre sit 25 års jubilæum inden for den rustfri branche. Ansættelsen af Peter Nymand sker som et led i en langsigtet strategi om at styrke forholdet til vores danske kunder, og sikre et langvarigt værdiskabende samarbejde.

Opnå global konkurrenceevne
J.J. Group oplever en stadig stigende efterspørgsel efter vores unikke koncept. Et koncept, der med sikkerhed skaber en merværdi hos vores kunder, og hvor vi som den foretrukne leverandør leverer flere og flere ydelser direkte ind i vores kunders værdikæde, og med deraf afledte effekter.

Vi tror på at konkurrence fremover, globalt som lokalt, vil være afhængig af effektive forsyningskæder, værdikædeoptimering og kontinuerlig procesoptimering. Derfor kan et samarbejde med J.J. Group, som den foretrukne leverandør få stor strategisk betydning for din virksomhed.

J.J. Group består af J.J. Stål A/S i Hasselager ved Århus, J.J. Stainless SIA og J.J. Metal SIA i Liepaja, Letland.

Spørgsmål besvares gerne af
Koncernsalgschef Michael Hansen
mih@jj-group.eu
Tel: 87 34 25 62 / Mob: 29 27 25 94

Jensen Metal A/S
Stormosevej 6-8
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28290772
P nummer: 1002781243

Send til en kollega

0.046