23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prototypeudvikling af emner i teknisk gummi

Gravlund Industrigummi A/S har stor ekspertise inden for specialopgaver, som tager udgangspunkt i udvikling af prototyper i gummi og som oftest ender i produktion.

Hos Gravlund Industrigummi udfører vi specialopgaver i særlig tæt samarbejde med vores kunder. Det er især et tilbud, der henvender sig til de kunder, som ønsker en erfaren sparringspartner i forbindelse med produktudvikling. I udviklingsprocessen har vi i samspil mulighed for at optimere gummiemnet med udgangspunkt i prototyper, og vi tilbyder selvfølgelig også at producere det færdigudviklede produkt.

Intern produktion og lang erfaring

En af vores store forcer i prototypeudviklingen er vores interne produktion i Ballerup ved København, der tillader os særdeles høj fleksibilitet. Optimal tilpasning af form, gummikompounds og produktionsmetoder kan ske ved at producere prototyper og udfaldsprøver til det rigtige resultat opnås. Således kan vi i samspil ændre emnets udformning og funktion. Vi har lang erfaring inden for området, hvorfor vi igennem hele processen er klar med kyndig rådgivning. Vores kunder spænder fra mindre produktionsvirksomheder til store internationale medicinalvirksomheder

Den udviklede støbeform er kundernes ejendom, som vi opbevarer til fremadrettet støbning hos os, men den kan til enhver tid afhentes af kunden. Alle ordrestørrelser imødekommes, hvilket sikrer vores kunder højest mulig fleksibilitet.

Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på email  info@gravlund.dk. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031