23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tre pakkesystemer – Klar til brug!

Vi har sammensat tre pakkesystemer til pakning og lukning af kartoner startende med en basisversion med en kartonlukker og rullebaner. Se de instruktive animationer på vores website, som illustrerer hvert systems anvendelse – effektivitet og ergonomi øges i takt med udbygning af systemerne. Du får ikke kun et effektivt pakkesystem, men også en problemfri installation takket være vores detaljerede montagevejledninger.

Basis version
Operatøren placerer kassen på kartonholderen, hvor denne holdes fast under fyldning. Når kassen er fuld, skubber operatøren kassen til siden til lukning og akkumulering.

Se den her!
          
Effektiv version
Efter påfyldning af kassen skubber operatøren kassen ind i kartonlukkeren, hvor kassen transporteres 180 grader tilbage til operatøren, som kan vende sig om og palletere fra akkumuleringsbanen.

Se den her!
          
Ergonomisk version
Den halvautomatiske kasserejser folder automatisk bundflapperne og holder kassen på plads under fyldning. Kassen skubbes ind i kartonlukkeren, hvorefter kassen transporteres 180 grader tilbage til operatøren, som kan palletere fra akkumuleringsbanen.

Se den her!


Se også pakkesystemet live på mobilen!
Scan QR-koden på websitet og brug vores WebAR til at se, hvor den kan stå i din virksomhed.

Tilmeld dig SOCO SYSTEM nyhedsbrev! Skriv en mail med navn, virksomhed og e-mail til info@socosystem.com

SOCO SYSTEM A/S
Helgeshøj Alle 16D
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62693517
P nummer: 1003149970

Kontaktperson

CB
Christian Brøndegaard
Sales Consultant
+45 43 55 52 31 cb@socosystem.com

Send til en kollega

0.031