23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A/S Gunnar Haagensen styrker samarbejdet med DTU i fødevareindustrien

A/S Gunnar Haagensen var på besøg hos DTU for at dele deres viden og ekspertise indenfor fødevareindustrien til de studerende.

Repræsentanter fra A/S Gunnar Haagensen, Kim og Bjarke, var på besøg hos DTU - Technical University of Denmark for at præsentere deres ekspertise inden for håndtering af fødevarekontaktmaterialer. Dette besøg er en del af et dybere samarbejde mellem virksomheden og DTU, da A/S Gunnar Haagensen har haft tidligere specialestuderende fra universitetet involveret i deres arbejde.

 

Kommende fødevareeksperter

 

Det vellykkede møde fandt sted i forbindelse med kurset "Polymer & Elastomers used in food industry," hvor de to repræsentanter delte indsigt i virksomhedens tilgang til komplekse udfordringer inden for fødevareindustrien. Fokus lå på håndtering af fødevarekontaktmaterialer, et emne der kræver både detaljeorienteret viden og disciplin i form af velfungerende systemer.

En masse engagerede studerende deltog i præsentationen og viste interesse for A/S Gunnar Haagensens viden og ekspertise. Virksomheden er dedikeret til at dele deres viden og erfaringer for at styrke uddannelsen af kommende fødevareeksperter.

 

Lektor på DTU, Morten S. Jellesen inviterede A/S Gunnar Haagensen på besøg til kurset, hvilket virksomheden sætter stor pris på. Besøget, initiativet omkring det samt delingen af viden, erfaring og ekspertise understreger virksomhedens engagement i at bidrage til uddannelsesmiljøet og styrke forbindelsen mellem industri og akademia. A/S Gunnar Haagensen ser frem til flere besøg, samarbejdsprojekter og muligheder for at dele viden med studerende og akademikere på DTU fremadrettet.

A/S Gunnar Haagensen
Hejrevang 6
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16279595
P nummer: 1001071554

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047