23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovér med teknisk plast: Hop med på Induflex' plastseminar

Giv dit nye år en inspirerende start ved at dykke ned i plastens fascinerende univers med et skræddersyet seminar hos Induflex. Vi går ud over det sædvanlige og inviterer dig til en oplevelsesrig rejse gennem plastens mangfoldighed og de utallige muligheder, den bringer med sig.

Plast er ikke bare plast; det er en verden af muligheder. Fra PVC og PP til POM og PEHD - vi navigerer gennem en bred vifte af plasttyper. Vores erfaring og materialekendskab hjælper dig med at træffe de rigtige valg. Har du brug for teknisk plast som f.eks. POM, PEHD eller PA (Nylon)? Vi har det hele.

Fra Koncept til Virkelighed: Seminarindholdet
Vores seminarer er skræddersyede til dine behov og centrerer sig om dine industrielle udfordringer og nødvendigheder. Under seminaret guider vi dig gennem plastens univers og udforsker de mange muligheder, særligt inden for fremstilling af maskindele og komponenter. Vi fortæller også, hvor betydelige gevinster og produktforbedringer der kan opnås ved at konvertere emner fra stål, aluminium eller andre materialer til teknisk plast. Vi går i dybden med:

 

  • Egenskaber og anvendelse af forskellige plastmaterialer
  • Konvertering fra stål, aluminium eller andre materialer til plast
  • Materialevalg, farvevalg og mere
  • Overfladebehandling og særlige egenskaber som styrke eller friktion
  • Fødevare- og medicotekniske applikationer
  • Brandsikring og antistatiske egenskaber

Fra Lager til Skabelse: Praktisk Inspiration
Vores lager af teknisk plast i forskellige farver giver dig mulighed for at se og føle materialerne. En rundvisning i vores hus, inklusive produktionen, giver dig indsigt i bearbejdnings- og konstruktionsmuligheder. Hvad enten du besøger os eller ønsker, at vi besøger dig, er vi klar til at inspirere. Dette seminar er ikke kun for dem med teknisk flair og kreative sind – det er for alle, der ønsker at træde ind i plastens verden.


Tag Det Første Skridt
Begynd det nye år med at nære nysgerrigheden med et plastseminar i samarbejde med Induflex – og sammen med dine kollegaer, hvis du ikke er alene om interessen. Er du klar til at udforske plastens verden? Kontakt Induflex på tlf. 98 37 19 88 eller send os en mail på induflex@induflex.dk. Vi glæder os til at dele vores passion for plast med dig!

 

 

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.031