23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sigma Air Utility: Køb kun trykluften

Hos Kaeser Kompressorer tilbyder vi mange fordele i forhold til almindelig drift af trykluftanlæg, og med driftsmodellen, Sigma Air Utility, er det nu muligt at nyde godt at økonomisk energibesparende trykluftforsyning uden at skulle foretage en indledende investering. Læs med her og bliv klogere

Planlægning, installation og drift tager Kaeser Kompressorer sig af efter dine anmodninger og krav. Det betyder, du eller din virksomhed sparer hele investeringen i en helt ny trykluftstation, behovet for personale, finansiering af service og vedligeholdelse. Derudover opnår du øjeblikkeligt en skattemæssig fordel, da trykluften beregnes ud fra en kontraktlig fastlagt kubikmeterpris. 

Store fordele at hente
Vi hos Kaeser Kompressorer sørger for den højeste energieffektivitet som systemudbyder, og vi sikrer pålidelig drift. Derudover tilbyder vi en førsteklasses support til trykluftforsyningen, og vi er også selv interesserede i at tilpasse stationen til ændrede driftsbetingelser eller det nyeste tekniske niveau. 

Sigma Air Utility-trykluftstationen fra Kaeser er f.eks. under konstant overvågning ved hjælp af Sigma Air Manager 4.0 og tilknytningen til Kaeser Service Center. På den måde garanteres den højest mulige effektivitet og tryklufttilgængelighed og dermed produktionssikkerheden. 
  
Betal kun for den mængde trykluft, som du bruger
Brugere, der beslutter sig for kun at købe trykluft i den nødvendige mængde og kvalitet frem for hele kompressorstationen, forbedrer omkostningstransparensen for deres virksomhed. I stedet for en blandet beregning af en omtrentlig pris, fås en fast pris per kubikmeter trykluft. Denne pris vil være fastlagt kontraktligt over længere tid og udgør dermed et pålideligt beregningsgrundlag. Basisprisen er aftalt for hele kontraktens løbetid og dækker anlægs- og driftsomkostninger samt et aftalt forbrug af trykluft om året. Ligeledes er der aftalt en fast pris for trykluftforbrug ud over den aftalte grundmængde. Med nøjagtige målinger garanterer vi, at du eller din virksomhed kun kommer til at betale for den trykluftmængde, der rent faktisk udtages fra nettet.

Outsourcing er en elegant løsning
Sigma Air Utility er en særlig interessant variant af trykluftforsyning, når det drejer sig om hurtig forøgelse af energieffektiviteten, og besparelsesmulighederne er forskellige. Hvis du eller din virksomhed går over til trykluft-contracting, installerer contracting-partneren som regel et komplet nyt trykluftsystem, så ethvert energibesparelsespotentiale kan udnyttes. De faktiske reducerede trykluftomkostninger, der kan opnås, afhænger af det udskiftede anlæg. Her er 30 procent besparelse eller mere ikke unormalt, og det er varigt. 

Hvis du eller din virksomhed står med et ønske om at udnytte alle fordelene ved Sigma Air Utility, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på tlf.: 70 15 43 34. 

 

Kaeser Kompressorer A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18295040
P nummer: 1003244423

Kontaktperson

LHP

Send til en kollega

0.082