23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kent Nissens 25 år hos Moldow

Fredag den 1. december kan Kent Nissen fejre 25-års jubilæum hos Moldow A/S i Holsted.

Kent er uddannet traktormekaniker og startede i 1998 som montør hos Moldow (dengang Jørgen Hansens Maskinfabrik). I flere år monterede han anlæg i Danmark og udlandet, og med tiden og den voksende erfaring blev det i højere grad til opgaver med indregulering og opstart af anlæg hos kunderne.

I dag er Kent ansvarlig for serviceopgaver og -aftaler i ind- og udland, hvor hans store praktiske viden om virksomhedens filter-, male- og ventilationsanlæg kommer alle til gode. Opgaverne spænder vidt fra udskiftning af små dele og udførelse af løbende vedligehold til indgåelse af serviceaftaler, løsning af akut opståede problemer og ombygning af anlæg.

En stor del af hans arbejde består i at hjælpe og rådgive kunderne om problemløsning og optimering af deres anlæg, og da det gælder for anlæg over hele verdenen, stiller det store krav til hans fleksibilitet.

Kent er utrolig serviceminded, imødekommende og løsningsorienteret – en rigtig problemknuser. De egenskaber og hans store viden gør, at kunderne har stor tiltro til ham, og den forstærkes af, at han er klar til at assistere dem døgnet rundt, skulle det være nødvendigt.

Alt det og hans villighed til at hjælpe og yde en ekstra indsats, uanset hvad det kræver, gør ham ligeledes til en meget respekteret mand af både virksomhedens ledelse og kollegaerne.

Dagen markeres internt i virksomheden og med familien.

Moldow A/S
Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18630036
P nummer: 1003505988

Kontaktperson

K. Preben Hansen
Direktør
kph@moldow.com

Send til en kollega

0.047