23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carsten Holm A/S styrker salgsteamet

Det er med stor glæde, at vi kan informere, at Carsten Holm A/S har ansat Shean Johansen som intern sælger. Shean bliver en del af vores interne salgsteam, hvor han i samarbejde med kolleger på tværs af huset skal rådgive og betjene primært vores danske paknings- og tætningskunder.

Shean Johansen har teknisk erfaring fra tidligere stillinger som ekstern sælger i VVS-branchen. Hos Carsten Holm A/S bliver hans primære opgaver håndtering af telefoniske kundeforespørgsler samt udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelser.

Efter oplæring i vores produktsortiment og serviceydelser skal han også bidrage til at give vores kunder den fremragende rådgivning og service, vi er kendt for: Tæt dialog, rådgivning og vejledning, der resulterer i, at kunden får præcis den tætnings- eller pakningsløsning, der passer til den specifikke applikation

Om Carsten Holm A/S 
Carsten Holm A/S er et handels- og produktionsfirma med speciale i tætninger til bl.a. hydrauliske og pneumatiske applikationer. Virksomheden er Danmarks største grossist med over 135.000 standardprodukter samt egenproduktion af skræddersyede løsninger.

 

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.05