23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimale produkter kommer af stærkt samarbejde

Flere kunder hos Gravlund Industrigummi har brugt den danske gummiproducent i over 30 år. Det giver et stærkt samarbejde og gode resultater.

Gravlund har over årene samarbejdet med en mangeårig kunde omkring videreudvikling af håndtag til kundens måleudstyr, som er i den eksklusive ende af skalaen. 

Oprindeligt var håndtaget en gummibelagt stålring, men af hensyn til vægt og brugeroplevelse er den nyeste version lavet af aluminium belagt med EPDM-gummi, der er markant lettere end eksempelvis silikonegummi. 

Hos Gravlund Industrigummi sigtes der altid efter langvarige samarbejder med kunder. Selvom kompetencerne i huset er i branchens absolutte top, bliver slutproduktet kun bedre, når forståelsen for kunden og dens produkter er blevet udviklet.

Søger du også en samarbejdspartner på den lange bane? Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende snak om dit næste projekt på mail info@gravlund.dk eller ring på 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA. 
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047