23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brug de indbyggede muligheder for at øge cybersikkerheden i dine applikationer

Vær på forkant i stedet for bagkant. Her er er fire nemme tips til at komme godt i gang på sikkerhedsfronten

Høj cybersikkerhed bliver en stadig mere vigtig parameter i maskinapplikationer. Faktisk er krav til cybersikkerhed bygget ind i EUs forordning for maskinsikkerhed, som selvfølgelig også er gældende i Danmark.

Det er sund fornuft, for det er i alles interesse, at vores maskiner og procesanlæg er så godt beskyttede mod cyberangreb som overhovedet muligt.

Lad os med det samme slå én ting helt fast: Arbejdet med cybersikkerhed begynder allerede i designfasen. Det er altid en fordel at være på forkant med sikkerheden. Frem for at risikere at stå med problemer og kritiske spørgsmål fra kunden senere.

Desværre kan det med jævne mellemrum ses, at maskinbyggere og systemintegratorer ikke er tilstrækkeligt opmærksomme på mulighederne. Derfor kommer de ikke så “godt fra start” med cybersikkerheden, som de kunne.

Og det er ærgerligt, for der er masser af muligheder for at øge cybersikkerheden markant tidligt i ethvert projekt. Ofte er de rigtige værktøjer nemlig lige ved hånden – det er bare ikke altid, at maskinbyggeren eller systemintegratoren er klar over det.

Det skal vi gøre noget ved, så her kommer fire helt konkrete tips, som er lige til at gå til!

Klik her og læs blogindlægget, hvor de fire steps gennemgåes grundigt.

Læs mere om, hvordan du kan styrke cybersikkerheden i dine intelligente bygningssystemer: Klik her

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047