23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hexagons iConstruct™ forbedrer Tecnimonts effektivitet i styringen af byggeprojekter

Tecnimont ønskede effektiv projektstyring med underleverandører og brugte Hexagons iConstruct til klare, prioriterede 3D-modeller og bedre datastyring.

Tecnimont, en velkendt global entreprenør inden for omdannelse af naturressourcer, forsøgte at styre sine byggeprojekter mere effektivt ved at styre "arbejdsfronten" effektivt, når man arbejdede med underleverandører, der leverede direkte arbejdskraft på byggepladserne. Virksomheden erkendte, at der ofte var mange rapporter og data, der skulle fortolkes mellem ingeniørarbejde, indkøb og udførelse af byggeriet, hvilket krævede en pragmatisk fortolkning af slutbrugerne, såsom byggelederen, formanden og deres respektive teams.     
  
For at strømline sin tilgang søgte Tecnimont en løsning, der repræsenterede arbejdsfronten. Målet var at etablere et prioriteringsskema for montagesekvenser gennem en omfattende 3D-model, der giver klarhed og prioritering under alle omstændigheder. Målet var at adskille sig fra den traditionelle praksis, som anvendes af EPC-entreprenører, der primært fokuserer på styring af tekniske leverancer og materialetilgængelighed.    
  
   
At overvinde udfordringer   
   
  
Tecnimont stod dog over for en udfordring med at administrere information og koordinere byggeaktiviteter på stedet. Personalet var nødt til at generere rapporter og opdatere data, så der var ikke meget tid til at overvåge byggeaktiviteterne. Tecnimont erkendte vigtigheden af at omfavne nye teknologier og digitale platforme inden for byggesektoren og gennemførte en omfattende undersøgelse og analyse af potentielle forretningsmuligheder.     
  
De identificerede to nøgleområder for forbedring. For det første ville man forbedre brugeroplevelsen og tilgængeligheden af sine digitale løsninger for den gennemsnitlige bruger ved at indføre en mere brugervenlig tilgang. For det andet erkendte man behovet for et paradigmeskift blandt de mere erfarne ressourcer, som havde brug for hjælp til at udnytte markedets muligheder fuldt ud.    
  
Tecnimont begyndte derfor på en rejse for at identificere og implementere en transformativ digital løsning, der kunne håndtere virksomhedens udfordringer og maksimere dens effektivitet i byggebranchen. Målet var at finde en teknologisk løsning, der strømlinede processerne og gav omkostningsbesparelser i form af indsats, arbejdstid og færre krav fra underleverandørerne.    
  
Realisering af resultater    
  
Tecnimont gennemførte en grundig evaluering og fandt ud af, at Hexagons iConstruct™ var en ideel løsning, der passede perfekt til deres krav og projektmål. Beslutningen om at indføre iConstruct var en strategisk beslutning for Tecnimont. Her er grundene til, at de valgte iConstruct:    
  
iConstruct bruger AWP-metoden til at forbedre projektets effektivitet og produktivitet.    
Fuld support og assistance fra Hexagons team sikrede en problemfri implementeringsproces     
iConstruct kan tilpasses kundernes behov og forbedre effektiviteten     
iConstruct er let at forstå og bruge, hvilket giver øjeblikkelig værdi og forbedret funktionalitet.    
  
Ser fremad     
  
Tecnimont har forbedret byggeplanlægningen og sporet aktiviteternes fremdrift mere effektivt ved hjælp af Hexagons iConstruct. Denne topmoderne teknologi har resulteret i en reduktion på ca. 20 % i timeforbruget og omkostningsbesparelser på 10 %. iConstruct-systemet håndterer en betydelig mængde data, herunder ca. 50.000 metadata fra et ingeniørperspektiv og ca. 800.000 metadata relateret til indkøb. Tecnimont planlægger at udvide projektet ved at indarbejde interne processer i iConstructs digitale platform. Samarbejdet med Hexagon har været en succes, og Tecnimont beskriver løsningen som effektiv, proaktiv og dynamisk. Virksomheden undersøger muligheden for at bruge iConstruct på andre byggepladser, hvilket indikerer potentialet for yderligere løsninger.   Læs alle detaljerne i casestudiet her. 

Hexagon Manufacturing Intelligence AB
Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
CVR nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046