23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremstilling af STOR kirkevindue

Hvad kan vi lave for dig..?

Støberimodel af stor kirke vindue. De er fræst i vores 5-akset CNC fræser. Efter fræsningen blev de samlet og herefter malet inden de sendes til støberiet.

Hos Vestjysk Modelsnedkeri ApS arbejder vi i et bredt udvalg af materialer, og vores løsninger udarbejdes igennem traditionelt håndværk og vores CNC-fræsere. Det betyder, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når vi som modelsnedkere skal udføre en opgave for dig og din virksomhed.

Vores kunder tæller bl.a. støberier, møbelfabrikanter, designere, arkitekter og skulptører, men vi kan levere håndværk til alle typer virksomheder og med mange forskellige formål. Derfor leverer vi alt fra enkelstyk, til større ordrer og også gerne specialopgaver. Hvis behovet er der, leverer vi desuden også gerne vores fræseprogrammer “ud af huset”.

Kontakt os 
Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre yderligere om hvad vi producerer, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 26 41 25 63 til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Vestjysk Modelsnedkeri ApS
Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15233044
P nummer: 1000885365

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033