23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Første separationsanlæg til genanvendelse af mad- og drikkekartoner på dansk grund

Prounit Frames modtog en positiv tilkendegivelse fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og vores danske miljøklynge, CLEAN, som vi er medlem af. Tilkendegivelsen bekræfter, at vores ansøgning om støtte til vores første betydelige kommercielle projekt med et separationsanlæg til genanvendelse af mad- og drikkekartoner på dansk grund er blevet accepteret.

Prounit Frames modtog en positiv tilkendegivelse fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og vores danske miljøklynge, CLEAN, som vi er medlem af. Tilkendegivelsen bekræfter, at vores ansøgning om støtte til vores første betydelige kommercielle projekt med et separationsanlæg til genanvendelse af mad- og drikkekartoner på dansk grund er blevet accepteret. Sammen med vores øvrige samarbejdspartnere i projektet ser vi nu frem til at realisere og implementere et sådant anlæg, med planlagt opstart i begyndelsen af 2024.
Dette skridt vil bidrage til, at Danmark ikke længere behøver eksportere affald til udlandet, da vi nu vil være i stand til at genanvende det herhjemme. Vi retter en stor tak til hele teamet hos Prounit Frames, vores samarbejdspartnere, kommuner og andre støtter, der troede på dette banebrydende projekt og den teknologi, vi begyndte at udvikle for tre år siden. Mere info kommer snarest.
https://lnkd.in/eHTHcjXV

Prounit Frames ApS
Messingvej 7
8940 Randers
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40522603
P nummer: 1025807797

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047