23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sandvik Coromant udpeger en ny Sales Area Manager for Nordeuropa 

Magnus Andersson skal hjælpe salgsteamet i Danmark og Norge med at øge omsætningen i regionen

Sandvik Coromant har udpeget en ny Sales Area Manager for Nordeuropa med fokus på Danmark og Norge. Magnus Andersson, der startede i sin nye stilling d. 1. september 2023, har en lang karriere inden for metalindustrien bag sig, bl.a. 15 år som salgsingeniør hos Sandvik Coromant.

Andersson har skabt sin karriere med en kombination af teknisk og økonomisk uddannelse. Gennem sit professionelle virke har han bevaret en god forbindelse med den spåntagende industri med sin baggrund både inden for bilsektoren og inden for kvalitetssikring og miljøbeskyttelse.

Senere gik han ind i projektledelse og salg, og han har arbejdet i både Sverige og Tyskland, før han blev ansat som salgsingeniør hos Sandvik Coromant i 2008. Her har Andersson arbejdet tæt sammen med kunder og forhandlere i Sydsverige.

Nu har Magnus Andersson påtaget sig en ny udfordring hos Sandvik Coromant, og her vil han bruge sin erfaring til at videreudvikle salgsteamet i Danmark og Norge med fokus på at give kunderne en positiv oplevelse i deres samarbejde med Sandvik Coromant. Han vil arbejde tæt sammen med sit team for at udvikle og understøtte salget, mens han samtidig skal bidrage til Sandvik Coromants vision og strategi som medlem af det nordiske ledelsesteam.

Andersson anerkender, at markederne globalt set er følsomme, og han understreger, hvor vigtig tilpasningsevne er, da det skal sikre, at Sandvik Coromant holder fingeren på pulsen i forhold til markedsudsvingene og tilpasser sin support efter kundernes behov. 

"Jeg er sikker på, at virksomheden er klar til fremtiden," udtaler Andersson. "Mit fremmeste mål er at opdyrke et positivt og engageret arbejdsmiljø samt at styrke vores support og tilstedeværelse i Danmark og Norge. Det er vores målsætning at skabe endnu mere værdi for vores kunder og at bidrage til at skabe en bæredygtig fremtid." 

"Jeg tror på, at min erfaring og viden kan være med til at opbygge et robust og engageret team, der kan styrke forholdet til eksisterende kunder og udforske mulighederne med nye kunder."

Anderssons vision omfatter også, at Sandvik Coromants får en øget tilstedeværelse i hele produktionsværdikæden ved at tilbyde omfattende support både inden for produktion samt andre afdelinger som design- og procesplanlægning, Lean i produktionen og databaseret produktion. 

"Jeg har stor tillid til Magnus' potentiale," tilføjer Erik Jansson, Nordic Sales Cluster Manager hos Sandvik Coromant. "Hans mangeårige erfaring med kundekontakt har givet ham en god forståelse for kundernes udfordringer og behov.

"Magnus har gjort et fremragende stykke arbejde i Sverige, og vi ser frem til at følge med i, hvordan han implementerer sine metoder i Danmark og Norge."

Du finder den nærmeste Sandvik Coromant-specialist og -forhandler på hjemmesiden

Sandvik Coromant A/S
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19430839

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.047