23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mega-Therm: Din varmebehandlingspartner med over 40 års erfaring

Det er en rigtig god ide, at tage fat i Mega-Therm, hvis der er noget der skal varmebehandles. Virksomheden har nemlig over 40 års erfaring.

At opnå de ønskede egenskaber i materialer gennem varmebehandling kræver ekspertise og specialudstyr. Mega-Therm, der har over 40 års erfaring indenfor varmebehandling samt en enestående service, sikrer at dine materialer opnår de ønskede egenskaber. 

Brede kompetencer indenfor varmebehandling 

Mega-Therm's ekspertise dækker over en bred vifte af materialer, blandt andet støbegods, jern, stål, aluminium og metaller som MU metal, samt plastik. Afhængig af produktets anvendelse tilbyder de forskellige typer varmebehandling, herunder hærdning, anløbning, blødglødning, gasnitrering, indsatshærdning, induktionshærdning samt opløsning og modning af aluminium og metaller. 

Specialudstyr til skræddersyede løsninger 

Med en dedikation til at imødekomme kundens specifikke behov har Mega-Therm investeret i specialudstyr, som er blevet udviklet af eksperter gennem årene. Den omfattende udstyrspakke, indeholder ovne, presser, kar og andet nødvendigt udstyr, som er klar til brug, og sikrer en hurtig og effektiv varmebehandling, efterbehandling og rengøring af dine produkter. 

Produkterne Mega-Therm afleverer, bliver nemlig leveret i en fejlfri og pæn tilstand. Det mener Mega-Therm er den bedste måde at sætte prikken over i'et på deres service. 

Global varmebehandlingspartner 

Deres kunder strækker sig fra satellitproducenter til rumfartsprojekter. De har varmebehandlet alt fra 0,5 mm stålrør til massive 22-ton produkter. Mangfoldigheden og evnen til at imødekomme forskellige kundebehov er et resultat af dedikationen til håndværket og mange års erfaring. 

Mega-Therm = hurtig levering og stor ekspertise 

Udover at hurtig levering er en central del af den service som der tilbydes hos Mega-Therm.
Så har de også et stærkt ry for ekspertise, erfaring og pålidelighed inden for varmebehandling.
Er man partner med Mega-Therm så kan man tydeligt mærke den forskel som deres ekspertise gør.

 

Få et tilbud på Varmebehandling hos Mega-Therm ved at kontakte dem på 5671164 eller på mail info@mega-therm.dk 

Mega-Therm ApS
Industrisvinget 3
4683 Rønnede
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38749242

Kontaktperson

Thomas Majdahl Jørgensen
El installatør / salg / vedligeholdelse
thomas@mega-therm.dk

Send til en kollega

0.063