23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WJS Tech Day 2023 – forum for frontfabrikation

En overskyet dag i oktober besøgte en gruppe mennesker fra forskellige dele af Europa Water Jet Swedens hovedkvarter i Ronneby. Anledningen var WJS Tech Day. Et nyt frontline waterjet management forum, hvor kunderne blev inviteret til at opleve det nyeste inden for vandskæring.

Formålet med WJS Tech Day var at hjælpe kunderne med at være på forkant ved at dele det nyeste inden for vandskæring samt erfaring og viden fra virksomhedens vandskæring specialister. Med et begrænset antal deltagere var der plads og tid til både teori, praksis og dybdegående diskussioner.    

På dagsordenen var nyheder inden for 3D vandkæring, skråskæring, vandskæring med vinkelkompensation, mikroskæring og mere. Alt sammen præsenteret i form af rigtige kundecases og live demonstrationer.

-          Det var et rigtig godt møde og en ny oplevelse for os alle, slutter Rafal Zawadzki fra Polen. Meget interessante kundesager, især 5ax Ultra og ALPHA sagerne, som Tony præsenterede for os til sidst.   

En opfattelse, der også deles af Sascha Wessel fra Tyskland.  

-          Jeg synes, det var en god begivenhed, siger Sascha.  Det er dejligt at have det mindre format, fordi det gør det meget lettere at komme i kontakt med de forskellige mennesker.  

Dette var den første WJS Tech Day, men det vil sandsynligvis være en tilbagevendende begivenhed for kunder, der ønsker at være foran kurven.  

-          Den generelle respons fra kunderne har været meget positiv," konkluderer Lennart Svensson, administrerende direktør for Water Jet Sweden. Det vil vi fortsætte med at udvikle og invitere nye kunder til Tech Days i fremtiden, slutter Lennart.

Water Jet Sweden AB
Teknikvägen 4
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige
CVR nummer: SE5565169066

Send til en kollega

0.063