23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vulkanisering på CNC-bearbejdede emner

Der er sjældent langt fra prototype til færdigt emne, når Gravlund Industrigummi leverer solide gummiløsninger.

En kunde henvendte sig til den dansk gummiproducent for en god løsning på deres udfordring. En CNC-bearbejdet kæbe af metal skulle delvist belægges med gummimateriale.

Ud fra metalkæben kunne en prototype fremstilles med gummi pålimet metalemnet, og med kundens godkendelse har Gravlund Industrigummi håndteret fremstilling af støbeform og metalbeslag, samt udført vulkanisering af beslaget med silikone i 60 shore.

Silikone er en populær gummitype til emner, som bruges til montering eller fastspænding af emner i produktion, da silikonegummi er helt afsmitningsfri og dermed ikke påvirker det færdige emne.

Få stærke kompetencer og årtiers erfaringer med i dit næste projekt. Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende snak om dit næste projekt på mail info@gravlund.dk eller ring på 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA. 
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.094