23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske kvalitetsventilatorer til projekter i Asien eller Stillehavsområdet

Vidste du, at vi fra vores kinesiske datterselskab, BarkerBille Fans Manufacturing (Ningbo) Co., Ltd., tilbyder de nøjagtigt samme ventilatorer, som fra BarkerBille A/S i Danmark?

Ventilatortyperne, kvaliteten og knowhow’en er den samme. Forskellen er, at vi kan levere ventilatorerne som lokal samarbejdspartner til konkurrencedygtige priser og med korte leveringstider, når kunden, projektet eller installationen er placeret i Asien eller Stillehavsområdet.

Den høje produktkvalitet og vores mange års erfaring indenfor forskellige brancher gør vores ventilatorer meget tiltalende på et marked, hvor høj kvalitet ellers kan være svær at finde.

Hos BarkerBille har mange kunder, som har afdelinger og/eller kunder i hele verdenen og ser store fordele i at kunne købe ventilatorer fra enten Denmark eller Kina, afhængigt af, hvor ventilatorerne skal bruges. De kender vores ventilatorer, kvaliteten og servicen, og det giver tryghed og et nemmere samarbejde.

Vi har også en række servicepartnere i Asien og Stillehavsområdet, som kan bistå med service og vedligeholdelse på site, hvis det kræves.

Kontakt os via vores kontaktformular på hjemmesiden, eller skriv direkte til vores danske direktør i Kina Claus R. Rasmussen, hvis du vil vide mere om vores setup, eller hvordan vi kan hjælpe dig med ventilatorer til dine projekter.

BarkerBille A/S
Borupvang 1A
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27249698
P nummer: 1009980241

Kontaktperson

Claus R. Rasmussen
General Manager
crr@barkerbille.com

Send til en kollega

0.033