23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carsten Holm AB udstiller på Elmia Subcontractor 2023

Den 14.-16. november afholdes den traditionsrige messe Elmia Subcontractor endnu engang i Jönköping. Blandt udstillerne finder man i år også paknings- og tætningsspecialisten Carsten Holm AB.

Karina Davids -kdmarketingsupport.dk

Ny aktør på det svenske marked
Den familieejede danske virksomhed Carsten Holm A/S etablerede i marts 2023 et datterselskab i Sverige. Carsten Holm AB er i fuld gang med at få et solidt fodfæste på det svenske marked og har valgt at deltage i flere af årets vigtige industrimesser. I næste uge gælder det Nordeuropas førende messe for underleverandører; Elmia Subcontractor i Jönköping.

Positiv opmærksomhed
”I sidste måned deltog vi på Vatten-messen i Göteborg, hvor vi blev helt overvældede over den positive opmærksomhed, vores pakninger og tætninger fik. Vi håber naturligvis at bygge videre på succesen og få mindst lige så mange nye spændende kontakter på Elmia,” siger Michael Lauritsen, som er salgschef hos Carsten Holm AB.

En klynge af stærke danske virksomheder
Carsten Holm AB har valgt at deltage med en stand i Danish Export Associations pavillon sammen med en række andre danske virksomheder, der også præsenterer kvalitetsløsninger til industrien.

”Vores eksperter står klar på stand B04:40 i Hal B alle tre dage,” fortæller Michael Lauritsen og fortsætter: ”Vi glæder os til at vise både eksisterende og potentielle nye samarbejdspartnere, hvordan vores tætnings- og pakningsløsninger kan optimere deres produktion.”

Enormt sortiment og kort leveringstid
Carsten Holm AB er en erfaren ny aktør på det svenske marked: Det danske moderselskab har leveret tætninger og pakninger til kunder i hele verden siden 1979. 

Virksomheden har i dag et omfattende sortiment på over 135.000 unikke standardprodukter, der leveres fra det store lager, samt skræddersyede løsninger fra egenproduktionen. Både lager og egenproduktion er placeret i Danmark. 

Det betyder, at Carsten Holm AB tilbyder både høj kvalitet, en meget kort leveringstid – og uvurderlig ekspertviden om alle former for tætninger og pakninger.

Læs mere på www.carstenholm.se

Vi glæder os til at møde dig på Elmia Subcontractor 2023!
Download din gratis billet her: 

Event:            Elmia Subcontractor
Sted:              Elmia AB, Mässvägen 12 ,554 54 JÖNKÖPING 
Dato:             14.-16. november 2023
Stand:            Den danske pavillon, stand B04:40 i Hal B

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047